dilluns, 21 de novembre del 2011

Barcelona Activa i Cibernàrium: cursos gratuïts d’interès

Seguint amb la línia de les entrades sobre formació permanent, avui us proposo tres entitats més que ofereixen cursos gratuïts. Penseu que la formació és una clau de futur i que per tant, tant és interessant per als que ara mateix esteu en atur com per als que esteu treballant i voleu ampliar els vostres coneixements sobre alguna matèria.

Barcelona Activa és, tal com diu ella mateixa a la seva web, una empresa municipal que promou l’ocupació i empreses de qualitat, essent tot un referent local i internacional en el suport a les persones emprenedores, la innovació, la millora professional i la creació d'ocupació: www.barcelonactiva.cat/.

Té cinc línies d’activitat:
  • Iniciativa emprenedora
  • Empreses
  • Capital humà
  • Ocupació
  • Cibernàrium
En cada línia podem trobar-hi activitats i cursos. Doneu un cop d’ull a la web vinculada, Porta22 (http://w27.bcn.cat/porta22/cat/), on trobareu centenars de recursos (cal tenir una mica de temps per poder mirar tot el que s’hi ofereix!).

Explicar-ho tot és molt extens, però deixeu que us recomani la web del Cibernàrium, http://www.cibernarium.cat/ (última línia d’activitat de Barcelona Activa): programa de capacitació i divulgació tecnològica.

Els cursos estan adreçats a tot tipus de persones i n’hi ha per a tots els nivells: des d’iniciació a Internet fins a les activitats per experts: http://www.cibernarium.cat/cibernarium/cat/activitats/index.jsp. Només a tall d’exemple, us poso alguns dels cursos que s’han fet aquest mes de novembre:
  • Reputació online: protegeix la teva imatge a Internet
  • Introducció a Drupal
  • Edició de vídeo amb MovieMaker
I això només és un petit exemple. L’oferta és immensa (i de franc!).

I aprofito aquesta entrada per informar d'una altra entitat que sovint organitza activitats formatives gratuïtes. Es tracta de l'Associació Tecnològica de Joves Emprenedors (quin nom més atractiu, no?): http://www.atje.org/

El 25 de novembre fan una Jornada Marketing: http://www.atje.org/index.jsp?type=1&opt=listado&opt2=ver&idnot=36

Si ja estàs col·legiat, hi tindràs l'accés gratuït:
http://www.cobdc.net/formacio-9/jornada-de-marqueting-amb-places-gratuites/

Ànims!

1 comentari :