dimarts, 3 de juliol del 2012

Presentacions de BizBarcelona i de WebCongress Barcelona 2012

Fa unes setmanes (els dies 13 i 14 de juny proppassat) es van celebrar al recinte de la Fira de Barcelona dos esdeveniments relacionats amb Internet i l’emprenedoria: WebCongress Barcelona 2012 i BizBarcelona 2012.


El Col·legi va oferir l’oportunitat d’obtenir entrades gratuïtes als col·legiats (http://bib-doc.blogspot.com.es/2012/06/bizbarcelona-acces-gratuit-per-als.html).

Tot dos esdeveniments comptaven amb una agenda prou interessant de xerrades gratuïtes sobre aquests temes que ens agraden. Jo m’hi vaig deixar caure el primer dia, però tan sols per passejar per l’espai de les empreses expositores; no vaig poder anar a cap xerrada per manca de temps.

Ara s’han penjat a Internet algunes de les presentacions del WebCongress Barcelona 2012 i de BizBarcelona 2012. Com dic, es tracta només de les presentacions en PowerPoint; per tant, algunes són molt esquemàtiques... però en tot cas ens ajuden a conèixer els temes clau que hi foren exposats.

Del primer esdeveniment hi ha 10 xerrades. Hi podreu accedir des d’aquí: http://www.webcongress.com/media/presentations/barcelona-2012/

D'entre elles podria recomanar, per exemple, la primera: «La nueva forma de virtualizar el escritorio», de Llorenç Vallès (d’eyeOS).

També estan disponibles en obert les presentacions d’unes quantes xerrades de BizBarcelona 2012. En aquest esdeveniment es varen fer més de 90 conferències; però de no pas de totes hi ha material disponible. Vegeu el que hi ha aquí: http://www.bizbarcelona.com/portal/appmanager/efiraSalones/S092012?_nfpb=true&_pageLabel=P81201168591319033517569

Podria recomanar aquestes contribucions, només a tall de mostra:

«Marco legal del trabajo autónomo económicamente dependiente» per la Federació de Treballadors Autònoms Dependents.
http://media.firabcn.es/content/S092012/docs/Presentacions/Jordi_Gutierrez.pdf

«Emprenedoria cooperativa» per la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya:
http://media.firabcn.es/content/S092012/docs/Presentacions/Guillem_Pedrix.pdf

De tot s’aprèn i en qualsevol moment pot saltar la llebre... o la idea...

Fins aviat!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada