dijous, 13 de setembre del 2012

Properes Jornades Catalanes de Documentació

Per ser un bon bibliotecari no n’hi ha prou amb el que ens ensenyen a la Facultat. La formació professional és un procés que dura tota la vida i que comporta una actitud activa del professional per posar-se al dia continuadament.



Hi ha molts mitjans per no perdre pistonada en la capacitació professional: llegir revistes especialitzades, assistir a cursets, rebre les notícies del sector amb butlletins o llistes de distribució... Però un mecanisme «clàssic» i efectiu encara és l’assistència a jornades o congressos.

A Catalunya, els bibliotecaris tenim l’oportunitat cada dos anys de compartir amb els col·legues, d’escoltar els responsables dels sistemes, de participar a presentacions de bones pràctiques o de propostes d’actuacions... Aquesta oportunitat són les Jornades Catalanes de Documentació, organitzades pel Col·legi.

Enguany toca! Tindran lloc els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2012, i seran allotjades per la Biblioteca de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans.

I ara, una dada molt interessant per als estudiants del grau que tinguin menys de 25 anys. Per a ells, el preu d’inscripció és de 25 euros (si es fa abans del 31 d’octubre).  És un preu molt especial, una petita inversió que permetrà veure i viure durant uns dies l’ambient professional que serà el teu, futur bibliotecari, d’aquí a pocs anys.

La tarifa per als col·legiats és de 75 euros (65 si s’està a l’atur).

Aquí trobareu més informació: http://www.cobdc.net/13JCD/

Jo m’hi apunto segur!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada