dimecres, 22 de gener del 2014

Formació per als estudiants, per trobar feina i per ser emprenedors

Un dels èxits de què les universitats poden sentir-se més orgulloses és aconseguir que els seus estudiants obtinguin una integració laboral en les millors condicions possibles. Per assolir aquest objectiu els professors ens escarrassem a intentar transmetre els coneixements, els valors i les habilitats més adients per al dia de demà.

A banda d'intentar que els estudiants assoleixin les competències específiques de cada carrera, les universitats solen oferir també formacions complementàries, amb competències específiques que facilitin la desitjada trobada de feina.


Avui comento un parell d'activitats formatives que actualment són vigents per als estudiants de la UB, però que es van convocant regularment en diversos moments de l'any (i per diverses universitats).

Estratègies de recerca de feina, del SAE de la UB


El Servei d’Atenció a l’Estudiant (SAE) de la UB proposa el curs virtual Estratègies de recerca de feina, impartit per mitjà del Campus virtual (la mateixa aplicació de Moodle que es fa servir per a les assignatures convencionals).

«Té com a objectiu facilitar als estudiants  una formació complementària als seus plans d’estudis que li ofereixi eines i recursos per poder afrontar amb èxit el procés de recerca de feina», diu la pàgina web informativa: http://www.ub.edu/sae/orientacio/curs-virtual-erf.html

El curs durarà de març a maig de 2014, i el preu de matrícula són 40 euros. El període de matrícula s'obre el 3 de febrer i les places s'adjudicaran per ordre d'arribada. Podeu veure el programa a la pàgina anteriorment esmentada.

Curs d'introducció a l'emprenedoria, de Barcelona Institut d'Emprenedoria


Del 24 de febrer al 25 d'abril de 2014, i amb un cost de 75,81 euros, els estudiants de la UB poden seguir el Curs d'introducció a l'emprenedoria, que s'ofereix en modalitat semipresencial (tres sessions presencials, de tres hores cadascuna, i unes 66 hores de treball dirigit i autònom).

En la pàgina citada a continuació hi ha el programa i l'accés al formulari per a la matrícula: http://www.il3.ub.edu/docs/emprenedoria/

Tant un com l'altre curs poden ser reconeguts per crèdits de lliure elecció per als estudiants de grau.

Val la pena fer un pensament i aprofitar aquestes formacions que volen capacitar per al món laboral. La carrera per un lloc de treball ja comença durant la carrera convencional. No defallim!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada