dilluns, 3 de novembre del 2014

Espai de foment de l'emprenedoria a la UB

La Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (UB) ha posat en marxa un equipament per a ús d'estudiants i de titulats recents (que faci menys de dos anys que hagin acabat la carrera), tant d'aquella Facultat com de la resta de facultats de la UB, perquè puguin desenvolupar projectes d'emprenedoria.

Acte d'inauguració del nou espai de cotreball de la UB, el passat 29.10.2014
L'espai, d'uns 300 metres quadrats, compta amb connexió elèctrica, internet, sala de reunions, una zona per fer-hi presentacions i una sala polivalent. Els usuaris, a més de  poder fer ús dels equipaments, podran beneficiar-se de serveis de tutorització, assessorament i formació.

Els candidats a utilitzar aquest nou servei han de presentar el seu projecte d’emprenedoria, que haurà d’estar en una etapa inicial, encara no consolidada, davant d'un comitè avaluador. En total, les instal·lacions tenen una capacitat per a divuit projectes emprenedors fixos i vuit de visitants.

Insisteixo en el fet que els estudiants i titulats de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació poden ser també usuaris d'aquest espai, i crec que la nostra aportació seria rellevant. Ens alegraria conèixer algun cas d'èxit en aquest sentit. Per a més informació, visiteu aquesta pàgina: http://www.ub.edu/economiaempresa/butlleti/publicacio/?p=10127

ACTUALITZACIÓ. Podeu veure un reportatge de 6 minuts sobre aquesta iniciativa, emès per BTV. Feu un clic en aquest enllaç.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada