dimecres, 5 de novembre del 2014

Seguiment dels convenis de cooperació educativa (9)

Aportem tot seguit les xifres sobre les ofertes de pràctiques extracurriculars que les empreses o institucions fan arribar a la nostra Facultat, destinades als alumnes del grau d'Informació i Documentació. Vaig prendre les dades el passat 3 de novembre de 2014, primer dia laborable del mes.

Fotografia de Lewis Wickes Hine (1908), propietat de la Library of Congress

Nombre d'anuncis exposats: 16 (amb un total de 18 places demanades)

Entitats de l'àmbit públic: 7 (una biblioteca pública, tres biblioteques especialitzades, dos centres d'ensenyament universitari i una entitat de recerca).

Empreses de l'àmbit privat: 9 (dues escoles de negocis, dues editorials –una d'elles demana tres estudiants–, tres consultories –de màrqueting, de temes mediambientals i de gestió empresarial–, una empresa de l'àmbit de l'alimentació i un mitjà de comunicació).

Preu mitjà de la remuneració que s'ofereix: 3,75 euros l'hora (amb una franja que va dels zero euros l'hora –en tres casos– fins als 8,5 euros l'hora).

En comparació amb els mesos anteriors, es nota en aquesta ocasió un increment important del nombre d'ofertes (el mes passat van ser 6, amb un total de 7 places), així com un descens de la remuneració mitjana (el mes anterior havia estat de 6,75 euros l'hora). Aquest darrer fet ve motivat perquè en aquesta edició hi ha tres ofertes no remunerades, i tres més que ofereixen unes quantitats molt baixes (1,9; 2,4 i 2,5 euros l'hora). En l'altre extrem hi ha una oferta que ofereix 8,5 euros l'hora, cinc places més remunerades amb 6 euros l'hora, i una altra amb 5 euros l'hora. La diferència de remuneració mitjana entre el sector públic i el privat no és significativa (3,48 i 3,9 euros l'hora, respectivament).

Si seguim a aquest ritme, potser esgotarem l'existència d'estudiants disponibles!

Vegeu les entrades anteriors d'aquesta sèrie en aquest enllaç.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada